Διαγωνισμός

Διαγωνισμός

Βιβλίου

Βιβλίου

Το 121 Λέξεις γιόρτασε τους 400 Έλληνες και διεθνείς συγγραφείς του με την ευγενική χορηγία από τις Εκδόσεις Μεταίχμιο και προσέφερε  δύο αντίτυπα από το βιβλίο "Ρου" της Μαριαλένας Σπυροπούλου.

 

Δύο τυχεροί αναγνώστες μας είχαν την ευκαιρία να διαβάσουν μια ιστορία  ενηλικίωσης, όχι μόνο για τη δύσκολη εφηβεία ενός κοριτσιού. Μία ιστορία για τη φιλία ως στήριγμα, για τον έρωτα, για το σεξ και για την ελεύθερη επιθυμία. 

Νικητές

Νικητές

Νικήτρια #1: Μαρία Δελενίκα

Νικήτρια #2: Αθηνά Τερζίδου

Ο διαγωνισμός διήρκεσε από 25 Σεπτεμβρίου έως 2 Οκτωβρίου. Οι δύο νικητές προέκυψαν μέσα από κλήρωση  και ανακοινώθηκαν στις 4 Οκτωβρίου τόσο στην ιστοσελίδα μας, όσο και στην σελίδα μας στο Facebook ενώ ενημερώθηκαν κατ' ιδίαν με email για το πως μπορούν να παραλάβουν το δώρο τους.  Για οποιαδήποτε απορία μπορείτε να μας στείλετε μήνυμα εδώ.

Επίσης την Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου 2017, στις 6 μ.μ., ο ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ (Ιπποκράτους 118, Αθήνα) πραγματοποίησε μια open day συνάντηση όπου οι εισηγητές και οι διδάσκοντες των σεμιναρίων της περιόδου Οκτωβρίου-Δεκεμβρίου 2017 ενημέρωσαν τους ενδιαφερόμενους για το περιεχόμενο κάθε σεμιναρίου-εργαστηρίου και απάντησαν σε πιθανές ερωτήσεις. Η ενημερωτική συνάντηση με τους εισηγητές των σεμιναρίων μεταδόθηκε και μέσω live streaming. Αναλυτικές πληροφορίες για το πλούσιο και ανανεωμένο πρόγραμμα σεμιναρίων του Πολυχώρου μπορείτε να δείτε εδώ.

1/1

ΧΟΡΗΓΟΙ

Copyright © 2017 - Designed by Vera Kartalou for 121 Words