top of page
Οι αναγνώστες μας αγαπούν τις μικρές ιστορίες από όλα τα λογοτεχνικά είδη
Ως επίσημοι συνεργάτες του Urnovl εγγυόμαστε τον μέγιστο αριθμό αναγνωστών και προβολής των συγγραφέων μας.

Χρίστος Κουτσοτάσιος | 01.04.2019

Updated: Mar 31, 2020


Χρίστος Κουτσοτάσιος | Βιογραφικό

Ο Χρίστος Κουτσοτάσιος είναι αρχιτέκτονας μηχανικός κατ’ επάγγελμα. Επίσης είναι σκιτσογράφος, συγγραφέας, ζωγράφος, βοηθός ελαιοπαραγωγός και ασχολείται με τις πολεμικές τέχνες για πάνω από 20 χρόνια. Μεγάλωσε ανάμεσα στη Μήθυμνα (Μόλυβο) και την Πέτρα της Λέσβου και διατηρεί αρχιτεκτονικό γραφείο στη Θεσσαλονίκη και τη Μυτιλήνη.


Έχει συμμετάσχει σε συλλογικές και ατομικές εκθέσεις ζωγραφικής, γελοιογραφίας και σκίτσου, ενώ έχει λάβει διακρίσεις για διηγήματά του, δοκίμια και σχέδια. Έχει σχεδιάσει διάφορα εξώφυλλα βιβλίων, λευκωμάτων και έχει εικονογραφήσει μερικά ακόμη. Προωθεί επίσης το οικογενειακό brand ελαιόλαδου, "Pinelopi Koulagini".


Στον ελεύθερό του χρόνο διαβάζει, γελάει αρκετά, σχεδιάζει και γράφει. Εδώ μπορείτε να διαβάσετε τις μικρές ιστορίες των 121 λέξεων ακριβώς που έχει δημοσιεύσει.



Επίσης δημιουργήσαμε και την προσωπική συλλογή του Χρίστου Κουτσοτάσιου με τίτλο «8 Μικρές Ιστορίες». Η συλλογή που κυκλοφορεί περιέχει οχτώ ιστορίες μικρομυθοπλασίας που έχουν δημοσιευτεί πρώτα στο 121 Words.

215 views
bottom of page