top of page
Οι αναγνώστες μας αγαπούν τις μικρές ιστορίες από όλα τα λογοτεχνικά είδη
Ως επίσημοι συνεργάτες του Urnovl εγγυόμαστε τον μέγιστο αριθμό αναγνωστών και προβολής των συγγραφέων μας.

Κρίστυ Όσιμα | 31.01.2019

Updated: Apr 15, 2020


Κρίστυ Όσιμα | Βιογραφικό

Η Χριστίνα Ξενάκη, κουβαλώντας το ψευδώνυμο Κρίστυ Όσιμα, ταξίδευε από πολύ μικρή ηλικία σε φανταστικούς κόσμους γεμάτους μαγεία και αθάνατα πλάσματα. Για τούτη την ζωηρή της φαντασία μα και την απόφαση να ασχοληθεί εξ' ολοκλήρου με την συγγραφή ευθύνεται ο μεγαλύτερός της αδερφός που πάντα έφερνε στο σπίτι βιβλία του φανταστικού και της τα διάβαζε κάθε βράδυ.


Οι κύριες ασχολίες της, μετά από την εξουθενωτική δουλειά, περιορίζονται στο γράψιμο, στο σχέδιο και στις συγκεντρώσεις με την μικρή της παρέα. Όσο, λοιπόν, αποφεύγει την σκληρή και παγερή κοινωνία, περνάει τις ώρες τις πάνω από τα χιλιάδες τετράδια που μαζεύει με καμάρι ή μπροστά από τον υπολογιστή της γράφοντας και σβήνοντας με μουσική στα αυτιά και μια κούπα τσάι στο πλάι.


Εδώ μπορείτε να διαβάσετε τις μικρές ιστορίες των 121 λέξεων ακριβώς που έχει δημοσιεύσει.



Summer Moments | 121 Words

Η Κρίστυ Όσιμα συμμετέχει στη τέταρτη συλλογή με τίτλο "Summer Moments", η οποία προέκυψε μέσα από τον νέο μας λογοτεχνικό διαγωνισμό σε συνεργασία με το Bubbe Tale και το Vault Theater Plus και ξεπέρασε τις 400 συμμετοχές παγκοσμίως. Η κριτική επιτροπή ανέδειξε τις 15 νικητήριες αγγλικές ιστορίες των 12 λέξεων ακριβώς, οι οποίες παρουσιάζονται εδώ και υπόσχονται να σας ταξιδέψουν...

29 views
bottom of page