top of page
Οι αναγνώστες μας αγαπούν τις μικρές ιστορίες από όλα τα λογοτεχνικά είδη
Ως επίσημοι συνεργάτες του Urnovl εγγυόμαστε τον μέγιστο αριθμό αναγνωστών και προβολής των συγγραφέων μας.

Ελένη Δεληβοριά | 04.04.2019


Ελένη Δεληβοριά – 121 Words

Η Ελένη Δεληβοριά από μικρό κορίτσι έγραφε στιχάκια, σκέψεις, μυστικά κ.α. άλλοτε σε κάποιο ημερολόγιο που κλείδωνε και ύστερα έχανε συνήθως το κλειδί κι άλλοτε σε χαρτιά ξέμπαρκα που κατέληγαν σύντομα σε κάποιον κάδο σκουπιδιών τσαλακωμένα σαν μπαλίτσες.


Η φωνή του δασκάλου της στις τελευταίες τάξεις του δημοτικού ηχεί ακόμη στα αυτιά της: «Η Ελένη γράφει μικρές αλλά ζουμερρρρρές εκθέσεις» έλεγε και τα γαλάζια μάτια του γυάλιζαν κάτω από τα πυκνά και στριφτά του φρύδια.


Η Ελένη μεγάλωσε πολύ και δεν πετάει πλέον τα γραπτά της. Ξέρει καλά πως ό,τι βγαίνει από την ψυχή είναι πολύτιμο και γίνεται πολυτιμότερο όταν το μοιράζεται. Και να την τώρα εδώ να γράφει μικρές και ίσως ζουμερρρρρές ιστορίες. Σίγουρα πάντως ιστορίες με 121 λέξεις ΑΚΡΙΒΩΣ.


25 ιστορίες επί 121 λέξεις ίσον 3025

Η Ελένη Δεληβοριά συμμετέχει στην πρώτη μας συλλογή με τίτλο «3.025», η οποία προέκυψε μέσα από τον πρώτο λογοτεχνικό διαγωνισμό μας σε συνεργασία με το Εργαστήρι Δημιουργικής Γραφής “Tabula Rasa” και ξεπέρασε τις 301 συμμετοχές. Το κοινό ανέδειξε μέσα από ψηφοφορία 25 νικητήριες ιστορίες των 121 λέξεων ακριβώς που παρουσιάζονται εδώ και υπόσχονται να σας ταξιδέψουν...




Επίσης δημιουργήσαμε και την προσωπική συλλογή της Ελένης Δεληβοριά με τίτλο «8 Μικρές Ιστορίες». Η συλλογή που κυκλοφορεί περιέχει οχτώ ιστορίες μικρομυθοπλασίας που έχουν δημοσιευτεί πρώτα στο 121 Words.

245 views
bottom of page