top of page
Οι αναγνώστες μας αγαπούν τις μικρές ιστορίες από όλα τα λογοτεχνικά είδη
Ως επίσημοι συνεργάτες του Urnovl εγγυόμαστε τον μέγιστο αριθμό αναγνωστών και προβολής των συγγραφέων μας.

Φρόντο Ο' Βαλ | 25.02.2021


Ο Φρόντο Ο’ Βαλ είναι ένα μυθικό πρόσωπο, όπως εξάλλου μπορεί να επιβεβαιώσει και ο προϊστάμενος στην καθημερινή του εργασία, που χρόνια τώρα τον περιμένει να τηρήσει τα deadlines που του θέτει.

Η σχέση του με τη συγγραφή ήταν καθαρά πλατωνική, ενώ απελπισμένα προσπαθεί εδώ και λίγο καιρό να τη μετουσιώσει σε κάτι σαρκικό.

Διηγήματά του έχουν δημοσιευτεί και περιλαμβάνονται, για άγνωστους μέχρι σήμερα λόγους, στο 121 Λέξεις, στο Νεκρονομικόν, στα Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών, καθώς και σε τεχνικά εγχειρίδια συσκευών μασάζ προσώπου.


Εδώ μπορείτε να διαβάσετε τις μικρές ιστορίες των 121 λέξεων ακριβώς που έχει δημοσιεύσει.




Ο Φρόντο Ο' Βαλ συμμετέχει στη τέταρτη συλλογή με τίτλο "Summer Moments", η οποία προέκυψε μέσα από τον νέο μας λογοτεχνικό διαγωνισμό σε συνεργασία με το Bubbe Tale και το Vault Theater Plus και ξεπέρασε τις 400 συμμετοχές παγκοσμίως. Η κριτική επιτροπή ανέδειξε τις 15 νικητήριες αγγλικές ιστορίες των 12 λέξεων ακριβώς, οι οποίες παρουσιάζονται εδώ και υπόσχονται να σας ταξιδέψουν...




Στη σφαίρα της φαντασίας

Ο Φρόντο Ο' Βαλ διακρίθηκε στον λογοτεχνικό μας διαγωνισμό με θέμα τις ιστορίες που ανήκουν στη λογοτεχνία του φανταστικού, που έγινε σε συνεργασία με τις εκδόσεις Anubis και Brain Ware. Εδώ μπορείτε να διαβάσετε τη συλλογή «Στη σφαίρα της φαντασίας» με τις 305 υποψήφιες ιστορίες.


78 views
bottom of page