top of page
Οι αναγνώστες μας αγαπούν τις μικρές ιστορίες από όλα τα λογοτεχνικά είδη
Ως επίσημοι συνεργάτες του Urnovl εγγυόμαστε τον μέγιστο αριθμό αναγνωστών και προβολής των συγγραφέων μας.

Παυλίνα Στυλιανού | 15.01.2021

Updated: Jan 16, 2021


Παυλίνα Στυλιανού | Βιογραφικό

Η Παυλίνα Στυλιανού γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Λεμεσό. Από μικρή ηλικία γράφει ποιήματα και μικρές λογοτεχνικές ιστορίες. Το πρώτο της μικρό διήγημα δημοσιεύθηκε στο περιοδικό «Ιθάκη» του σχολείου της γι’ αυτό το λόγο, όταν γράφει ποίηση, μιλάει για την δική της Ιθάκη.

Ποιήματα της έχουν δημοσιευθεί σε διάφορα ανθολόγια και λογοτεχνικές / ποιητικές ιστοσελίδες. Τα ποιήματα της «Να με θυμάσαι», «Να με προσέχεις», «Πιο πολύ» έχουν μελοποιηθεί. Έργα της: Τα αλουμινόκουτα ζωντανεύουν, παιδικό, Αναζητήσεις 2012. Και μετά σίγησε ο ουρανός, μυθιστόρημα, Αναζητήσεις 2014. Η Ιθάκη μου της ψυχής μαργαριτάρι (υποψήφιο Κρατικών βραβείων ποίησης Κύπρου για εκδόσεις) Αναζητήσεις 2015. 8 μικρές ιστορίες εκδόσεις 121 Words 2020 της microfiction.


Εδώ μπορείτε να διαβάσετε τις μικρές ιστορίες των 121 λέξεων ακριβώς που έχει δημοσιεύσει.



Η Παυλίνα Στυλιανού διακρίθηκε στον Christmas Special 2019-2020 λογοτεχνικό διαγωνισμό μας ανάμεσα σε 154 συμμετοχές. Εδώ μπορείτε να διαβάσετε όλες τις υποψήφιες ιστορίες με θέμα τις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.





Επίσης δημιουργήσαμε και την προσωπική συλλογή της Παυλίνας Στυλιανού με τίτλο «8 Μικρές Ιστορίες». Η συλλογή που κυκλοφορεί περιέχει οχτώ ιστορίες μικρομυθοπλασίας που έχουν δημοσιευτεί πρώτα στο 121 Words.

72 views
bottom of page