Σοφία Μπαρμπαγιάννη | 10.01.2018

Updated: Feb 1, 2019


Η Σοφία Μπαρμπαγιάννη είναι ο άνθρωπος που παρατηρεί τί διαβάζετε στο τραίνο και στήνει αυτί όταν μιλάτε δυνατά στα λεωφορεία. Ύστερα σας έβαζε σε ιστορίες που δεν τελείωνε ποτέ, αλλά όχι πια!


Μέσα απ’ το 121 λέξεις καλλιεργεί τη λακωνική πλευρά του εαυτού της. Το μόνο ταλέντο που με βεβαιότητα κατέχει είναι η περιέργεια. Αναπόφευκτα διαρκώς αναζητά κάθε τι άγριο, παράξενο και εξωγήινο, χρησιμοποιώντας στη συνέχεια το γράψιμο ως μια διαδικασία ημερώματός του. Επομένως όσο γνωρίζει ότι υπάρχουν πράγματα που δε γνωρίζει, θα συνεχίζει να φτιάχνει λεξικά και εγχειρίδια επιβίωσης.


Στον ελεύθερο χρόνο της φοιτά στη Φαρμακευτική. Κάποτε θα γράψει ένα επικό παραμύθι, κάτι σαν προσωπική θεωρία των πάντων. Μέχρι τότε, εδώ, μπορείτε να διαβάζετε ιστορίες της σε 121 λέξεις ακριβώς.Η Σοφία Μπαρμπαγιάννη διακρίθηκε στον Christmas Special λογοτεχνικό διαγωνισμό μας ανάμεσα σε 176 συμμετοχές. Εδώ μπορείτε να διαβάσετε όλες τις υποψήφιες ιστορίες με θέμα τις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

1/1

ΧΟΡΗΓΟΙ

Copyright © 2017 - Designed by Vera Kartalou for 121 Words