top of page
Οι αναγνώστες μας αγαπούν τις μικρές ιστορίες από όλα τα λογοτεχνικά είδη
Ως επίσημοι συνεργάτες του Urnovl εγγυόμαστε τον μέγιστο αριθμό αναγνωστών και προβολής των συγγραφέων μας.

Σταύρος Θάνος | 01.05.2021

Updated: Jan 1, 2021


Σταύρος Θάνος | Βιογραφικό

Ο Σταύρος Θάνος γεννήθηκε στην Αθήνα και μεγάλωσε στο Ίλιον Αττικής. Κατοικεί στην Λυκόβρυση μαζί με την σύζυγό του Κωνσταντίνα και τις κόρες τους Άννα Μαρία και Ραφαηλία. Είναι πτυχιούχος του τμήματος Θεατρικών Σπουδών του Ε.Κ.Π.Α. και έχει δουλέψει με ερασιτεχνικές θεατρικές ομάδες, παιδικές αλλά και ενηλίκων.


Δουλεύει ως καθηγητής αγγλικών και αγαπάει να διδάσκει. Γράφει από πολύ μικρός, δοκιμάζοντας πολλά διαφορετικά είδη. Δηλώνει βιβλιοφάγος, καθώς δεν αντιστέκεται σε κανένα βιβλίο! Διαβάζει τα πάντα και του αρέσει να συλλέγει παλιότερες εκδόσεις.


Έχει εκδώσει ένα μυθιστόρημα και ένα θεατρικό έργο και έχει λάβει μέρος σε συλλογές διηγημάτων. Διακρίθηκε με την Α' θέση στον διαγωνισμό διηγήματος τρόμου και μυστηρίου των εκδόσεων ΔΥΑΣ. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε την προσωπική σελίδα του.


Εδώ μπορείτε να διαβάσετε τις μικρές ιστορίες των 121 λέξεων ακριβώς που έχει δημοσιεύσει.




Ο Σταύρος Θάνος συμμετέχει στη δεύτερη συλλογή με τίτλο «Μικρή μου Καρδιά - Little Hearts», η οποία προέκυψε μέσα από τον νέο μας λογοτεχνικό διαγωνισμό με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Συγγενών Καρδιοπαθειών και ξεπέρασε τις 491 συμμετοχές. Η κριτική επιτροπή ανέδειξε τις 20 νικητήριες ιστορίες των 121 λέξεων ακριβώς, οι οποίες παρουσιάζονται εδώ και υπόσχονται να σας ταξιδέψουν...

ΧΟΡΗΓΟΙ

Copyright © 2017 - Designed by Vera Kartalou for 121 Words

bottom of page