top of page
Οι αναγνώστες μας αγαπούν τις μικρές ιστορίες από όλα τα λογοτεχνικά είδη
Ως επίσημοι συνεργάτες του Urnovl εγγυόμαστε τον μέγιστο αριθμό αναγνωστών και προβολής των συγγραφέων μας.

Στέλλα Κουρμούλη | 11.01.2021


Στέλλα Κουρμούλη | Βιογραφικό

H Στέλλα Κουρμούλη γεννήθηκε τον Αύγουστο του ’76. Στις 20, όπως ο Νικόλας Άσιμος και ο Robert Plant. Μεγάλωσε σε μια ήσυχη γειτονιά της Νέας Σμύρνης με παραμύθια και ρόδια απ’ τον κήπο. Από μικρή έπλαθε σουτζουκάκια, ως γνήσια Σμυρνιά, κι ιστορίες. Ακολούθησε τον δρόμο της αγγλικής λογοτεχνίας και της μετάφρασης.


Τα τελευταία χρόνια, βάζει μουσική σε νυχτερινά στέκια. Αγαπάει τους Beatles, τον Νίκο Καζαντζάκη και τις γάτες. Είναι μέλος της ομάδας του έκτου Εργαστηρίου γραφής των εκδόσεων «Παράξενες Μέρες». Διηγήματά της έχουν βραβευτεί σε λογοτεχνικούς διαγωνισμούς.


Κάποια φιλοξενούνται σε συλλογικά έργα (εκδόσεις Nightread/Ars Nocturna, Συμπαντικές Διαδρομές, «τοβιβλίο», Παράξενες Μέρες). Εμπνεύσεις της κυκλοφορούν ελεύθερες στις ιστοσελίδες “121 Words”, «τοβιβλίο.net», “Bonsaistories”, “Friday Flash Fiction”. Γράφοντας, ξορκίζει τα δύσκολα κι ανακουφίζεται. Για λίγο...


Εδώ μπορείτε να διαβάσετε τις μικρές ιστορίες των 121 λέξεων ακριβώς που έχει δημοσιεύσει.



Η Στέλλα Κουρμούλη διακρίθηκε στον Christmas Special 2019-2020 λογοτεχνικό διαγωνισμό μας ανάμεσα σε 154 συμμετοχές. Εδώ μπορείτε να διαβάσετε όλες τις υποψήφιες ιστορίες με θέμα τις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

368 views
bottom of page