top of page
Οι αναγνώστες μας αγαπούν τις μικρές ιστορίες από όλα τα λογοτεχνικά είδη
Ως επίσημοι συνεργάτες του Urnovl εγγυόμαστε τον μέγιστο αριθμό αναγνωστών και προβολής των συγγραφέων μας.

Βαγγέλης Νάστος | 26.02.2019

Updated: Apr 15, 2020


Βαγγέλης Νάστος | Βιογραφικό

Ο Βαγγέλης Νάστος γεννήθηκε στη Φλώρινα. Είναι απόφοιτος του Τμήματος Χημείας του ΑΠΘ και τελειόφοιτος του ΠΜΣ «Δημιουργική Γραφή», του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, με κατεύθυνση «Συγγραφή».


Το μυθιστόρημα «Ο Χορός των Κυμάτων» από τις εκδόσεις «Fylatos Publishing» (2014) είναι το δεύτερο μυθιστόρημα του, καθώς προηγήθηκαν τα «Τυχερά Μονοπάτια», εκδόσεις iWrite (2012). Έχουν εκδοθεί και δύο διηγήματά του, το πρώτο με τίτλο «Στο Πανηγύρι», που φιλοξενείται στο συλλογικό έργο «Αμύνταιο – Συντηρητές Μνήμης», εκδόσεις iWrite (2014) και το δεύτερο με τίτλο «Απομάκρυνση», στο «Αντίθετο Ημισφαίριο 4», εκδόσεις Gamecraft (2017).


Δυο ακόμα διηγήματά του, έχουν διακριθεί και κερδίσει βραβεία σε διαγωνισμούς διηγήματος, έναν πανελλήνιο από την εφημερίδα Γνώμη (2016) και έναν από την Πνευματική Συντροφιά Λεμεσού, που διεξήχθη σε Ελλάδα και Κύπρο (2017).


Εδώ μπορείτε να διαβάσετε τις μικρές ιστορίες των 121 λέξεων ακριβώς που έχει δημοσιεύσει.



Επίσης δημιουργήσαμε και την προσωπική συλλογή του Βαγγέλη Νάστου με τίτλο «8 Μικρές Ιστορίες». Η συλλογή που κυκλοφορεί περιέχει οχτώ ιστορίες μικρομυθοπλασίας που έχουν δημοσιευτεί πρώτα στο 121 Words.




Ο Βαγγέλης Νάστος συμμετέχει στην πέμπτη συλλογή με τίτλο «Γράμμα στον νεότερο εαυτό μου», η οποία προέκυψε μέσα από τον νέο μας λογοτεχνικό διαγωνισμό και ξεπέρασε τις 323 συμμετοχές.


Η κριτική επιτροπή και το κοινό ανέδειξαν τις 27 νικητήριες ιστορίες των 121 λέξεων ακριβώς, οι οποίες παρουσιάζονται εδώ και υπόσχονται να σας ταξιδέψουν...

152 views
bottom of page