top of page
Οι αναγνώστες μας αγαπούν τις μικρές ιστορίες από όλα τα λογοτεχνικά είδη
Ως επίσημοι συνεργάτες του Urnovl εγγυόμαστε τον μέγιστο αριθμό αναγνωστών και προβολής των συγγραφέων μας.

Βέρα Καρτάλου | 06.06.2017


Η Βέρα Καρτάλου χρησιμοποιεί τη συγγραφή ως μέσο έκφρασης και δημιουργίας. Έχει διακριθεί σε διαγωνισμούς δημιουργικής γραφής από γνωστούς εκδοτικούς οίκους και κείμενά της έχουν δημοσιευτεί σε λογοτεχνικές ανθολογίες και ηλεκτρονικά περιοδικά, όπως τα Chalice, Diavasame και 25th Hour Project.


Έχει συνεργαστεί με πολλούς σχεδιαστές κόμικ ως σεναριογράφος. Έργα τους όπως τα «Η Φυγή», “Confessions”, «12 Νοσηρές Ιστορίες» και «Ο Βρυκόλακας Θανάσης Βάγιας» έχουν εκδοθεί και άλλα έχουν παρουσιαστεί σε εκθέσεις κόμικ σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Επίσης, σε βιβλίο κυκλοφορούν οι νουβέλες της «Ο Μπάσταρδος και το μεγάλο κόλπο του Νότου» (Ι & ΙΙ).


Έχει συνεργαστεί με λογοτεχνικούς συλλόγους για τη διεξαγωγή εκδηλώσεων, σεμιναρίων, λογοτεχνικών διαγωνισμών και παρουσιάσεις βιβλίων. Μαζί με τη Λυδία Ελιόγλου είναι συνδημιουργός της ιστοσελίδας λογοτεχνίας 121 Words.


Εδώ μπορείτε να διαβάσετε τις μικρές ιστορίες των 121 λέξεων ακριβώς που έχει δημοσιεύσει.



Η Βέρα Καρτάλου συμμετέχει στη συλλογή με τίτλο “Confessions”, που παρουσιάζεται εδώ. Η συλλογή περιέχει 24 ιστορίες των 12 λέξεων ακριβώς γραμμένες στα αγγλικά και συνοδευόμενες από 5 εικονογραφήσεις του Κώστα Φραγκιαδάκη και ανάγλυφο εξώφυλλο. Η φόρμα είναι εμπνευσμένη από το διεθνές λογοτεχνικό project που υλοποιείται μέσω του Twitter, ενώ τα κείμενα υπογράφουν δύο μέλη της δημιουργικής ομάδας του 121 Words.

107 views
bottom of page