Διαγωνισμός eBook Reader

Ως επίσημοι συνεργάτες του Urnovl εγγυόμαστε τον μέγιστο αριθμό αναγνωστών και προβολής των συγγραφέων μας.

Το 121 Words γιόρτασε τον έναν χρόνο λειτουργίας του με την ευγενική χορηγία της CleverMarket και προσέφερε ένα μοναδικό eBook Reader τύπου Amazon Kindle, την απόλυτη καλοκαιρινή συντροφιά για όσους αγαπούν το διάβασμα, την καλή μουσική και τις ταινίες. 

Ένας τυχερός νικητής είχε την ευκαιρία να κερδίσει το eBook Reader Omnia, το οποίο διαθέτει έγχρωμη και ξεκούραστη LCD οθόνη, διαστάσεων 16:9, υψηλής ανάλυσης, κατάλληλη και για υπαίθρια χρήση. Μία φορητή βιβλιοθήκη στα χέρια σου, που χωράει χιλιάδες βιβλία με μεγάλη αυτονομία μπαταρίας για 8 ώρες συνεχόμενης ανάγνωσης με μία απλή φόρτιση 1-2 ωρών.

 

Ταυτόχρονα είναι ένα φορητό cinema με την υποστήριξη όλων των σημαντικών μορφών βίντεο, μουσικής και εικόνας για να έχεις πάντα τη δυνατότητα πρόσβασης στις αγαπημένες σου επιλογές με προεγκατεστημένες εφαρμογές, όπως το Image viewer,  Music player και Video player!

Ο τυχερός νικητής, εφόσον ήταν συνδρομητής του 121 Words, θα κέρδιζε επιπλέον ένα ζευγάρι ακουστικά! Μάθε πώς μπορείς να γίνεις συνδρομητής μας εδώ, για να απολαύσεις μοναδικά προνόμια. 

Η τυχερή νικήτρια που αναδείχτηκε μέσα από την κλήρωση ήταν η Νίκη Μουσούλη   

 

Ο διαγωνισμός διήρκεσε από τις 6 έως και τις 12 Ιουνίου. Το κάθε άτομο μπορούσε να δηλώσει μόνο μία συμμετοχή μέσω της φόρμας και ήταν απαραίτητο να πατήσει τον σύνδεσμο επιβεβαίωσης που έλαβε στο email του για να καταχωρηθεί η συμμετοχή του.

Όμως οι συγγραφείς μπορούσαν να αυξήσουν τις πιθανότητες να είναι νικητές! Κάθε ιστορία (με ελεύθερο θέμα) που υποβλήθηκε στο 121 Words μεταξύ 6-12 Ιουνίου έδωσε στους συγγραφείς μία επιπλέον συμμετοχή στην κλήρωση.

Η νικήτρια προέκυψε μέσα από κλήρωση που έγινε με Live Video μέσα από τη Facebook σελίδα του 121 Words στις 15 Ιουνίου και ώρα 18:00 το απόγευμα. Ύστερα ενημερώθηκε κατ' ιδίαν με email για το πώς μπορεί να παραλάβει το δώρο της. Επειδή ήταν συνδρομήτρια του 121 Words στις 15 Ιουνίου, κέρδισε επιπλέον και ένα ζευγάρι ακουστικά. Μάθε πώς μπορείς να γίνεις συνδρομητής μας εδώ και να απολαύσεις μοναδικά προνόμια. 

Για οποιαδήποτε απορία μπορείτε να μας στείλετε μήνυμα εδώ.

 

1/1

ΧΟΡΗΓΟΙ

Copyright © 2017 - Designed by Vera Kartalou for 121 Words