Λογοτεχνικός Διαγωνισμός

Λογοτεχνικός Διαγωνισμός

Ανακοίνωση Νικητών

Το 121 Λέξεις διοργάνωσε τον πρώτο του μεγάλο λογοτεχνικό διαγωνισμό με την ευγενική χορηγία του εργαστηρίου δημιουργικής γραφής "Tabula Rasa" της μοναδικής σχολής δημιουργικής γραφής στην Ελλάδα αναγνωρισμένης από το κράτος και προσέφερε στους συγγραφείς που θα συμμετείχαν τα εξής έπαθλα συνολικής αξίας 2680€:

Η Εύα Κουλιαρίδου με 198 ψήφους κέρδισε μία δωρεάν ετήσια φοίτηση σε τμήμα της επιλογής της δια ζώσης ή εξ αποστάσεως!

Οι Χρύσα Μίσκου (157 ψήφοι), Εβελίνα Μηνά (147 ψήφοι), Λυδία Ψαραδέλλη (139 ψήφοι) και Κωνσταντίνα Καντζιού (137 ψήφοι) κέρδισαν ένα δωρεάν σεμινάριο της επιλογής τους δια ζώσης ή εξ αποστάσεως !

Επιπλέον οι Τέττιξ (135 ψήφοι), Ελένη Δεληβοριά (103 ψήφοι), Μαριάντζελα Ψωμαδέλλη (102 ψήφοι), Αλεξάνδρα Ανουσάκη (101 ψήφοι), Ιωάννα Μαγοπούλου (95 ψήφοι), Δημήτρης Τζάνογλος (93 ψήφοι), Μαίρη Μαυρίδου (91 ψήφοι), Μαρίτη Σύψα (91 ψήφοι), Ιωάννης Δ. (88 ψήφοι), Χριστίνα Στεργιάδου (86 ψήφοι), Σταύρος Νικολάου (84 ψήφοι), Ιωάννα Αποστολάκου (79 ψήφοι), Χρήστος Γιάννακας (79 ψήφοι), Ελένη Λαμνάτου (75 ψήφοι), Μαρία Αθανασιάδη (74 ψήφοι), Αλεξάνδρα Στελλάκη (74 ψήφοι), Γιάννης Κωστούδης (72 ψήφοι), Χρήστος Χριστόπουλος (72 ψήφοι), Ονειροπαγίδα (70 ψήφοι) και Θανάσης Σταυριανόπουλος (57 ψήφοι) θα εκτυπωθούν σε βιβλίο με ιστορία της επιλογής τους και θα λάβουν δωρεάν αντίγραφο!

Διοργάνωση:

Το 121 Λέξεις είναι μία ιστοσελίδα αφιερωμένη στη διάδοση της λογοτεχνίας flash fiction. Εδώ μπορείτε να διαβάσετε, να γράψετε και να δημοσιεύσετε ηλεκτρονικά μικρές ιστορίες των 121 λέξεων ακριβώς.

Το εργαστήρι δημιουργικής γραφής "Tabula Rasa" έχει αναδειχτεί ως η σχολή με τα περισσότερα βραβεία σπουδαστών στα χρόνια λειτουργίας της. Πανελλήνια και παγκόσμια βραβεία συγγραφής, εκδόσεις λογοτεχνικών βιβλίων και παραμυθιών από τους σπουδαστές, θεατρικές παραστάσεις, διαφημίσεις,τηλεοπτικές σειρές και άμεση απορρόφηση των αριστούχων αποφοίτων σε θέσεις εργασίας, ακόμα και στο δημόσιο.

Ο επίσημος συνεργάτης μας Urnovl είναι μία πρωτοποριακή ηλεκτρονική πλατφόρμα λογοτεχνίας που προωθεί τη δικτύωση αναγνωστικού κοινού και συγγραφέων.

 
Η συλλογή “25 Ιστορίες επί 121 λέξεις ίσον 3.025” που προέκυψε από τον πρώτο μας λογοτεχνικό διαγωνισμό

25 ιστορίες επί 121 λέξεις

ίσον 3.025 

Μία συλλογή 

λογοτεχνίας flash fiction

Τιμή: 3,00 €

Με χαρά σας παρουσιάζουμε την πρώτη μας συλλογή με τίτλο «3.025», η οποία πρόεκυψε μέσα από τον πρώτο λογοτεχνικό διαγωνισμό μας σε συνεργασία με το Εργαστήρι Δημιουργικής Γραφής “Tabula Rasa” και ξεπέρασε τις 301 συμμετοχές. Το κοινό ανέδειξε μέσα από ψηφοφορία 25 νικητήριες ιστορίες των 121 λέξεων ακριβώς που παρουσιάζονται εδώ και υπόσχονται να σας ταξιδέψουν...

Συμμετέχουν κατά σειρά διάκρισης:

Κουλιαρίδου Εύα, Μίσκου Χρύσα, Μηνά Εβελίνα, Ψαραδέλλη Λυδία, Καντζιού Κωνσταντίνα, Τέττιξ, Δεληβοριά Ελένη, Ψωμαδέλλη Μαριάντζελα, Ανουσάκη Αλεξάνδρα, Μαγοπούλου Ιωάννα, Τζάνογλος Δημήτρης, Μαυρίδου Μαίρη, Σύψα Μαρίτη, Ιωάννης Δάφλος, Γεωργιάδου Χριστίνα, Νικολάου Σταύρος, Αποστολάκου Ιωάννα, Γιάννακας Χρήστος, Λαμνάτου Ελένη, Αθανασιάδη Μαρία, Στελλάκη Αλεξάνδρα, Κωστούδης Γιάννης, Χριστόπουλος Χρήστος, Ονειροπαγίδα και Σταυριανόπουλος Θανάσης.

Τα έσοδα των βιβλίων θα διατεθούν για την ενίσχυση της ιστοσελίδας

και των συνεργατών που βοήθησαν αφιλοκερδώς. Η αποστολή τους

σε όλη την Ελλάδα γίνεται χάρη στην ευγενική χορηγία του:

Το aR-shop δημιουργήθηκε για να καταστήσει το βιβλίο προσιτό σε όλους, προσφέροντας τις χαμηλότερες τιμές, άψογη προσωπική εξυπηρέτηση και άμεση αποστολή

Πληροφορίες και Όροι διαγωνισμού

Ποιοι ήταν οι Κανόνες της ψηφοφορίας;


Για την ομαλή και αξιόπιστη διεξαγωγή της ψηφοφορίας θα ισχύσουν οι παρακάτω κανόνες: - Κάθε άτομο μπορεί να ψηφίσει από 3 έως και 5 αγαπημένους του συγγραφείς για να τους βοηθήσει να αποκτήσουν τα έπαθλα του διαγωνισμού. - Κάθε άτομο έχει δικαίωμα να ψηφίσει μόνο μία φορά. Σε περίπτωση επανάληψης ψήφου από το ίδιο email, θα διαγραφούν όλες οι καταχωρήσεις πέραν της αρχικής - Κάθε άτομο που θα ψηφίσει θα λάβει αυτόματο email επιβεβαίωσης. Εάν το σύστημα μας εντοπίσει ψεύτικα email, η καταχώρηση θα διαγράφετε αυτόματα. Σε περίπτωση που δεν βλέπετε το email επιβεβαίωσης στο Inbox σας, σιγουρευτείτε ότι δεν έχει πάει στο Spam folder. - Οι υποψήφιοι συγγραφείς έχουν δικαίωμα να ψηφίσουν τον εαυτό τους εφόσον το επιθυμούν - Σε περίπτωση ισοψηφίας μεταξύ των συγγραφέων, το έπαθλο θα δοθεί στον συγγραφέα που έχει τις περισσότερες αναγνώσεις στο προσωπικό του “βιβλιαράκι ιστοριών” μέσα στο Urnovl, αφού πιστεύουμε ότι είναι ο επόμενος αξιόπιστος τρόπος καταμέτρησης της προτίμησης του κοινού. Για παράδειγμα: εάν δύο συγγραφείς ισοψηφίσουν για την 3η και 4η θέση, ο συγγραφέας με τις περισσότερες αναγνώσεις θα λάβει ως δώρο το σεμινάριο και ο άλλος μία θέση στην συλλογή. Αντίστοιχα εάν δύο συγγραφείς ισοψηφίσουν στην 23η και 24η θέση, ο συγγραφέας με τις περισσότερες αναγνώσεις θα μπει μόνο στην συλλογή. - Με την συμπλήρωση της φόρμας μπορείτε να δείτε την πρόοδο της ψηφοφορίας. Ωστόσο η τελική κατάταξη ενδέχεται να διαφέρει ελαφρώς, καθώς μετά το πέρας της ψηφοφορίας οι ψήφοι θα ελεγχθούν εκ νέου για να διασφαλίσουμε ότι τηρήθηκαν οι παραπάνω κανόνες. - Οι νικητές θα ανακοινωθούν στις 13 Σεπτεμβρίου και θα ενημερωθούν ηλεκτρονικά για το πως θα παραλάβουν τα δώρα τους. Να σημειωθεί ότι τα έπαθλα είναι προσωπικά και δεν υπάρχει η δυνατότητα μεταβίβασης ή ανταλλαγής τους με χρήματα. Ευχόμαστε σε όλους καλή επιτυχία και για οποιαδήποτε απορία μπορείτε να μας στείλετε μήνυμα εδώ.
Ποιες ήταν οι φάσεις του Διαγωνισμού;


1-15 Αυγούστου: Πρώτη φάση Υποβολής ιστοριών 1-10 Σεπτεμβρίου: Δεύτερη φάση Ανάδειξης των νικητών με διαδικασία ψηφοφορίας κοινού. Οι αναλυτικές πληροφορίες και οι κανόνες της ψηφοφορίας του Διαγωνισμού θα δημοσιευτούν την 31η Αυγούστου 13 Σεπτεμβρίου: Ανακοίνωση Νικητών 7-8 Οκτωβρίου: Η παρουσίαση του Βιβλίου κατά τη διάρκεια του ΦantastiCon 2017 – του 3ου Πανελλήνιου Φεστιβάλ για το Φανταστικό, που θα πραγματοποιηθεί 7-8 Οκτωβρίου στο κτίριο της Ελληνοαμερικάνικης Ένωσης, Μασσαλίας 22, Αθήνα. Θα μας βρείτε καθ’ όλη τη διάρκεια του διημέρου στο περίπτερο του 121 Words C01 στο ισόγειο. Για οποιαδήποτε απορία μπορείτε να μας στείλετε μήνυμα εδώ.
Τι ακριβώς περιλαμβάνουν τα έπαθλα;


Το 121 Λέξεις διοργανώνει τον πρώτο του μεγάλο λογοτεχνικό διαγωνισμό με την ευγενική χορηγία του εργαστηρίου δημιουργικής γραφής "Tabula Rasa" της μοναδικής σχολής δημιουργικής γραφής στην Ελλάδα, αναγνωρισμένης από το κράτος και προσφέρει στους συγγραφείς που θα συμμετάσχουν τα εξής έπαθλα συνολικής αξίας 1750€: - 1 Μεγάλος νικητής θα κερδίσει δωρεάν φοίτηση για ένα χρόνο σε ένα μίνι τμήμα του εργαστηρίου Tabula Rasa. Ο νικητής μπορεί να επιλέξει ελεύθερα ένα από τα παρακάτω τμήματα: λογοτεχνικής γραφής, σεναριογραφίας, θεατρικής γραφής, εικονογράφησης, σκηνοθεσίας κινηματογράφου, σκηνοθεσίας θεάτρου, υποκριτικής ή νοηματικής γλώσσας. - 2 Μεγάλοι νικητές θα κερδίσουν έναν δωρεάν φθινοπωρινό κύκλο σεμιναρίων της επιλογής τους. Μπορείτε να δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα των σεμιναρίων εδώ. - Μαζί με τους τρεις πρώτους νικητές, 20 επιπλέον συγγραφείς θα εκτυπωθούν σε βιβλίο με ιστορία της επιλογής τους και θα λάβουν δωρεάν αντίγραφο. Η επιλεγμένη ιστορία θα πρέπει να έχει δημοσιευτεί πρώτα στο 121 Λέξεις. Τα έσοδα από το βιβλίο με τις ιστορίες των νικητών θα διατεθούν για την ενίσχυση της ιστοσελίδας και των συνεργατών που βοήθησαν αφιλοκερδώς. Στον διαγωνισμό μπορούν να συμμετάσχουν συγγραφείς από όλη την Ελλάδα, καθώς τα σεμινάρια και τα τμήματα γίνονται και εξ αποστάσεως, με παρακολούθηση των μαθημάτων μέσω ενός απλού υπολογιστή με μόνη εξαίρεση τα σεμινάρια υποκριτικής, στα οποία απαιτείται η φυσική παρουσία του σπουδαστή. Για οποιαδήποτε απορία μπορείτε να μας στείλετε μήνυμα εδώ.