top of page

Λογοτεχνικός Διαγωνισμός

Λογοτεχνικός Διαγωνισμός

Διοργάνωση:

Ανακοίνωση Νικητών

Το 121 Λέξεις διοργάνωσε τον δεύτερο λογοτεχνικό του διαγωνισμό σε συνεργασία με το "Will o' Wisps", το ενημερωμένο ηλεκτρονικό περιοδικό του φανταστικού και με την ευγενική χορηγία του "AthensCon" όπου διακρίθηκαν οι παρακάτω συγγραφείς με σειρά δημοσίευσης:

Χρύσα Τριανταφυλλένια - Εκδίκηση

Δημήτριος Γεροπαύλου - Ανεκπλήρωτες υποσχέσεις

Άννα Μπακογεώργου - Το Δαχτυλίδι

Νίκος Γαϊτανόπουλος - Τραγούδι

Οι πέντε συγγραφείς κερδίζουν τα εξής μοναδικά έπαθλα:

Μία διπλή διήμερη πρόσκληση για το φετινό συνέδριο ποπ κουλτούρας "AthensCon" που θα πραγματοποιηθεί στο κλειστό Γήπεδο Tae Kwon Do στις 2-3 Δεκεμβρίου.  

Επιπλέον, το κείμενό τους θα μεταφραστεί στα αγγλικά από τον επαγγελματία μεταφραστή Ανδρέα Μιχαηλίδη ώστε να το διαβάσει ο θρυλικός John Howe

Τέλος θα λάβουν ένα δωρεάν αντίγραφο από την νέα μας microfiction συλλογή "Confessions".

Το 121 Λέξεις είναι μία ιστοσελίδα αφιερωμένη στη διάδοση της λογοτεχνίας flash fiction. Εδώ μπορείτε να διαβάσετε, να γράψετε και να δημοσιεύσετε ηλεκτρονικά μικρές ιστορίες των 121 λέξεων ακριβώς.

Το Will o' Wisps είναι το νέο ηλεκτρονικό περιοδικό του φανταστικού, όπου μπορείτε να διαβάσετε νέα, συνεντεύξεις και ιστορίες, με θεματολογία γύρω από το παραμύθι, τα βιβλία και την τέχνη. Ακολουθήστε και εσείς το μαγικό μονοπάτι της γαλάζιας φλόγας και ταξιδέψτε μέσα από τη σελίδα μας σε κόσμους μαγικούς.

To AthensCon είναι το μεγαλύτερο φεστιβάλ κόμικς και ποπ κουλτούρας της χώρας και θα πραγματοποιηθεί φέτος για τρίτη χρονιά στο κλειστό Παλ. Φαλήρου (Tae Kwon Do) στις 2-3 Δεκεμβρίου. Σας περιμένουμε όλους, μικρούς και μεγάλους σε ένα μαγικό διήμερο γεμάτο εκπλήξεις.

Η συλλογή “25 Ιστορίες επί 121 λέξεις ίσον 3.025” που προέκυψε από τον πρώτο μας λογοτεχνικό διαγωνισμό

Confessions

Μία συλλογή 

λογοτεχνίας microfiction

Τιμή: 2,50 €

     Με χαρά σας παρουσιάζουμε τη δεύτερη συλλογή μας, με τίτλο “Confessions”. Η συλλογή περιέχει 24 ιστορίες των 12 λέξεων ακριβώς γραμμένες στα αγγλικά και συνοδευόμενες από 5 εικονογραφήσεις και ανάγλυφο εξώφυλλο. Η φόρμα είναι εμπνευσμένη από το διεθνές λογοτεχνικό project που υλοποιείται μέσω του Twitter μας, ενώ τα κείμενα υπογράφουν δύο μέλη της δημιουργικής ομάδας του 121 Words.

  Πάρτε, λοιπόν, μία βαθιά ανάσα και βουτήξτε σε έναν κόσμο μετανιωμένων κατά συρροήν δολοφόνων, θανατηφόρων οικογενειών και ανορθόδοξων αγγελιών με χιούμορ τόσο μαύρο όσο και οι… σελίδες του βιβλίου.

Κείμενα:

Βέρα Καρτάλου, Λούις Καχιουτέας

Εξώφυλλο - Εικονογράφηση:

Κώστας Φραγκιαδάκης

Τα έσοδα των βιβλίων θα διατεθούν για την ενίσχυση της ιστοσελίδας

και των συνεργατών που βοήθησαν αφιλοκερδώς. Η αποστολή τους

σε όλη την Ελλάδα γίνεται χάρη στην ευγενική χορηγία του:

Το aR-shop δημιουργήθηκε για να καταστήσει το βιβλίο προσιτό σε όλους, προσφέροντας τις χαμηλότερες τιμές, άψογη προσωπική εξυπηρέτηση και άμεση αποστολή
Anchor 1
 • The communication from Trappist-1 was no invitation. It was a distress call.
  @ldkjlkad
 • With his crossword complete, he then focused on mopping up the blood."
  @skfj
 • Can I insert a video in my FAQ?
  Yes! Users can add video from YouTube or Vimeo with ease: Enter App Settings Click the "Manage Questions" button Click on the question you would like to attach a video to When editing your answer, click on the video icon and then paste the YouTube or Vimeo video URL That's it! A thumbnail of your video will appear in answer text box
 • How do I edit or remove the "FAQ title"?"
  The FAQ title can be adjusted in the settings tab of the App Settings. You can also remove the title by unchecking its checkbox in the settings tab.
bottom of page