Λογοτεχνικός Διαγωνισμός

Υποβολή ιστοριών

Το 121 Words διοργανώνει έναν νέο λογοτεχνικό διαγωνισμό σε συνεργασία με τις Εκδόσεις Anubis και Brain Ware και προσφέρει στους συγγραφείς που θα συμμετάσχουν τα εξής μοναδικά έπαθλα:

20 Νικητές θα δουν τις ιστορίες τους να δημοσιεύονται τους επόμενους μήνες στα έντυπα της Brain Ware (πανελλήνιας κυκλοφορίας), όπου θα τις απολαύσει το αναγνωστικό κοινό των περιοδικών. 

Οι νικητές θα παραλάβουν ταχυδρομικώς ένα αντίγραφο του περιοδικού, όπου θα έχει δημοσιευτεί η ιστορία τους. Επίσης θα λάβουν δώρο  από ένα βιβλίο της Anubis με περιεχόμενο από τη μυθοπλασία του φανταστικού.

Επιπλέον, ένας από τους νικητές θα κερδίσει μέσα από live κλήρωση ένα ολοκαίνουριο Android Tablet HUAWEI MediaPad με οθόνη 9,6 ίντσες και τετραπύρηνο επεξεργαστή.

Υποβολές έως:

Κάνε Share τον διαγωνισμό στο Facebook

Διοργάνωση:

H Brain Ware είναι κλάδος της Digital Content A.E. και έχει αναπτύξει δυναμική παρουσία στον τομέα των έντυπων εκδόσεων, εκδίδοντας ευρεία γκάμα περιοδικών για Σταυρόλεξα και Sudoku.

Πώς μπορώ να βγω… διπλά κερδισμένος;

Οι συνδρομητές του 121 Words που θα διακριθούν θα κερδίσουν επιπλέον έναν χειροποίητο σελιδοδείκτη από το Mini Cross Stitch by Vera.

 

Μάθε πώς μπορείς  να γίνεις συνδρομητής μας εδώ.

hearts_small2.jpg

Το 121 Words είναι μία ιστοσελίδα αφιερωμένη στη διάδοση της λογοτεχνίας flash fiction. Εδώ μπορείτε να διαβάσετε, να γράψετε και να δημοσιεύσετε ηλεκτρονικά μικρές ιστορίες των 121 λέξεων ακριβώς.

Για να λάβεις μέρος έχεις περιθώριο έως τις 21 Φεβρουαρίου να υποβάλεις στα ελληνικά την ιστορία σου σε 121 λέξεις ακριβώς, η οποία θα πρέπει να ανήκει στη λογοτεχνία του φανταστικού. Εφόσον γίνει δεκτή, θα δημοσιευτεί ηλεκτρονικά.

Οι ιστορίες θα διαβαστούν στη συνέχεια από την εκδοτική ομάδα της Anubis και Brain Ware, που θα αναδείξει τους 20 Νικητές, οι οποίοι θα ανακοινωθούν 1η Απριλίου.

Η live κλήρωση για τον νικητή του Tablet HUAWEI MediaPad θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 7 Απριλίου κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ Φαντασίας Fantasmagoria στο Δημαρχιακό Μέγαρο Θεσσαλονίκης.

ANUBIS_LOGO.jpg

Oι Eκδόσεις Anubis ιδρύθηκαν το 1991 ως κλάδος της Compupress Α.Ε. και σήμερα έχουν καθιερωθεί μεταξύ των δυναμικότερων ελληνικών εκδοτικών οίκων. Tα τελευταία χρόνια οι Eκδόσεις Anubis δραστηριοποιούνται κατά κύριο λόγο στον χώρο της λογοτεχνίας του φανταστικού.

 

1/1

ΧΟΡΗΓΟΙ

Copyright © 2017 - Designed by Vera Kartalou for 121 Words