Λογοτεχνικός Διαγωνισμός

Λογοτεχνικός Διαγωνισμός

Υποβολή ιστοριών

Υποβολές έως:

Κάνε Share τον διαγωνισμό στο Facebook

Το 121 Words διοργανώνει έναν νέο λογοτεχνικό διαγωνισμό σε συνεργασία με τις Εκδόσεις Venus, Anubis και Brain Ware και προσφέρει στους συγγραφείς που θα συμμετάσχουν τα εξής μοναδικά έπαθλα:

20 Νικητές θα δουν τις ιστορίες τους να δημοσιεύονται τους επόμενους μήνες στα έντυπα της Brain Ware (πανελλήνιας κυκλοφορίας), όπου θα τις απολαύσει το αναγνωστικό κοινό των περιοδικών. 

Οι νικητές θα παραλάβουν ταχυδρομικώς ένα αντίγραφο του περιοδικού, όπου θα έχει δημοσιευτεί η ιστορία τους. Επίσης θα λάβουν δώρο και ένα αισθηματικό μυθιστόρημα από τη σειρά της Venus Anubis.

Επιπλέον, ένας από τους νικητές θα κερδίσει μέσα από live κλήρωση την ολοκαίνουρια συνδρομή Μεγάλης Έκδοσης του 121 Words, καθώς και 20 εκτυπωμένα αντίγραφα της συλλογής του, δώρο συνολικής αξίας 100 ευρώ. 

Πώς μπορώ να βγω… διπλά κερδισμένος;

Οι συνδρομητές του 121 Words που θα διακριθούν θα κερδίσουν αυτόματα μία Gift Card αξίας 15€ για το Netflix.  

 

Μάθε πώς μπορείς  να γίνεις συνδρομητής μας εδώ.

43fbdb38b25bee28ea18e6f3648509c4.jpg

Διοργάνωση:

H Brain Ware είναι κλάδος της Digital Content A.E. και έχει αναπτύξει δυναμική παρουσία στον τομέα των έντυπων εκδόσεων, εκδίδοντας ευρεία γκάμα περιοδικών για Σταυρόλεξα και Sudoku.

ANUBIS_LOGO.jpg

Oι Eκδόσεις Anubis ιδρύθηκαν το 1991 ως κλάδος της Compupress Α.Ε. και σήμερα έχουν καθιερωθεί μεταξύ των δυναμικότερων ελληνικών εκδοτικών οίκων. Tα τελευταία χρόνια οι Eκδόσεις Anubis δραστηριοποιούνται κατά κύριο λόγο στον χώρο της λογοτεχνίας του φανταστικού.

Το 121 Words είναι μία ιστοσελίδα αφιερωμένη στη διάδοση της λογοτεχνίας flash fiction. Εδώ μπορείτε να διαβάσετε, να γράψετε και να δημοσιεύσετε ηλεκτρονικά μικρές ιστορίες των 121 λέξεων ακριβώς.

Για να λάβεις μέρος έχεις περιθώριο έως τις 16 Φεβρουαρίου να υποβάλεις στα ελληνικά την ιστορία σου σε 121 λέξεις ακριβώς με θέμα «Απαγορευμένος Έρωτας». Εφόσον γίνει δεκτή, θα δημοσιευτεί ηλεκτρονικά.

Οι ιστορίες θα διαβαστούν στη συνέχεια από την εκδοτική ομάδα της Venus, Anubis και Brain Ware, που θα αναδείξει τους 20 Νικητές, οι οποίοι θα ανακοινωθούν στις 20 Απριλίου.

Η live κλήρωση για τον νικητή της συνδρομής Μεγάλης Έκδοσης θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 26 Απριλίου κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ Φαντασίας Fantasmagoria στο Δημαρχιακό Μέγαρο Θεσσαλονίκης.

download.png

Η VENUS αποτελεί κλάδο των Εκδόσεων Anubis και δραστηριοποιείται στο χώρο του αισθηματικού μυθιστορήματος. Ιδρύθηκε στις αρχές του 2012 με σκοπό την έκδοση κορυφαίων έργων της σύγχρονης παραγωγής του χώρου του βιβλίου.

 

Πληροφορίες και Όροι διαγωνισμού

Ποιες είναι οι φάσεις του Διαγωνισμού;


3 Φεβρουαρίου - 16 Φεβρουαρίου: Υποβολή ιστοριών για τον διαγωνισμό.

5 Μαρτίου: Ολοκλήρωση ηλεκτρονικής δημοσίευσης των υποψήφιων ιστοριών μέσα στο Urnovl στη συλλογή «Απαγορευμένος έρωτας» και έναρξη αξιολόγησης από την κριτική επιτροπή.

20 Απριλίου: Ανακοίνωση των 20 νικητών του διαγωνισμού.

26 Απριλίου: Live Κλήρωση ανάμεσα στους 20 νικητές για τη συνδρομή Μεγάλης Έκδοσης κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ Φαντασίας Fantasmagoria στο Δημαρχιακό Μέγαρο Θεσσαλονίκης.

Για να μείνετε ενημερωμένοι σχετικά με τις φάσεις του διαγωνισμού, μπορείτε να δηλώσετε το ενδιαφέρον σας και στο facebook event του διαγωνισμού. Για οποιαδήποτε απορία μπορείτε να μας στείλετε μήνυμα εδώ.
Τι ακριβώς περιλαμβάνουν τα έπαθλα;


Το 121 Words διοργανώνει έναν νέο λογοτεχνικό διαγωνισμό σε συνεργασία με τις Εκδόσεις Venus, Anubis και Brain Ware και προσφέρει στους συγγραφείς που θα συμμετάσχουν τα εξής μοναδικά έπαθλα:

- 20 Νικητές θα δουν τις ιστορίες τους να δημοσιεύονται τους επόμενους μήνες στα έντυπα της Brain Ware (πανελλήνιας κυκλοφορίας), όπου θα τις απολαύσει το αναγνωστικό κοινό των περιοδικών.

- Επιπλέον οι 20 Νικητές θα παραλάβουν ταχυδρομικώς ένα αντίγραφο του περιοδικού, όπου θα έχει δημοσιευτεί η ιστορία τους. Επίσης θα λάβουν δώρο και ένα αισθηματικό μυθιστόρημα από τη σειρά της Venus Anubis.

- Οι νικητές θα ενημερωθούν ηλεκτρονικά σε ποιο τεύχος θα δημοσιευτεί η ιστορία τους και για το δωρεάν βιβλίο της σειράς Venus Anubis, καθώς και για το πως μπορούν να τα παραλάβουν δωρεάν ταχυδρομικώς.

- Επιπλέον, ένας από τους νικητές θα κερδίσει μέσα από live κλήρωση την ολοκαίνουρια συνδρομή Μεγάλης Έκδοσης του 121 Words, καθώς και 20 εκτυπωμένα αντίγραφα της συλλογής του, δώρο συνολικής αξίας 100 ευρώ

- Η κλήρωση θα γίνει με live Facebook video κατά τη διάρκεια κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ Φαντασίας Fantasmagoria στο Δημαρχιακό Μέγαρο Θεσσαλονίκης. Η ακριβή ώρα της κλήρωσης θα ανακοινωθεί στη συνέχεια του διαγωνισμού. Στη συνέχεια ο νικητής θα ενημερωθεί ηλεκτρονικά για το δώρο του.

Οι συνδρομητές του 121 Words που θα διακριθούν θα κερδίσουν αυτόματα μία Gift Card αξίας 15€ για το Netflix. Ο εκπτωτικός κωδικός θα τους αποσταλλεί ηλεκτρονικά και ισχύει τόσο για νέους, όσο και για παλιούς συνδρομητές της πλατφόρμας του Netflix. Τα παραπάνω ισχύουν για όσους συγγραφείς είναι ήδη εγγεγραμμένοι συνδρομητές μας στις 20 Απριλίου, όταν δηλαδή θα ανακοινωθούν οι 20 νικητές και όχι αργότερα. Μάθε πώς μπορείς να γίνεις συνδρομητής μας και να απολαύσεις επιπλέον μοναδικά προνόμια με μόλις 12 ή 24 ευρώ τον χρόνο.

Για οποιαδήποτε απορία μπορείτε να μας στείλετε μήνυμα εδώ.
Με ποια κριτήρια θα γίνουν δεκτές οι ιστορίες;


Οι συγγραφείς μπορούν να υποβάλουν την ιστορία τους μέσα από τη φόρμα υποβολής έως τις 16 Φεβρουαρίου, ώστε να μπορέσουν να λάβουν μέρος στον διαγωνισμό:

- Το θέμα του διαγωνισμού είναι «Απαγορευμένος Έρωτας». Δεν θέλουμε να περιορίσουμε τους συγγραφείς, οπότε η ιστορία τους μπορεί να εξελίσσεται σε οποιαδήποτε περιοχή (πραγματική ή φανταστική) και χρονική περίοδο (παρελθόν, παρόν ή μέλλον).

- Κάθε συγγραφέας έχει δικαίωμα να υποβάλει 1 ιστορία για τον διαγωνισμό, η οποία δεν θα πρέπει να έχει δημοσιευτεί ξανά στο 121 Words.

- Οι ιστορίες πρέπει να είναι όλες 121 λέξεων ακριβώς, χωρίς να προσμετράται ο τίτλος (χρησιμοποιούμε το Microsoft Word για την καταμέτρηση των λέξεων).

- Παρακαλούμε ο τίτλος της ιστορίας να διαφέρει από τον τίτλο της συλλογής που είναι «Απαγορευμένος Έρωτας».

- Οι ιστορίες θα πρέπει να είναι γραμμένες στα νέα ελληνικά (με ελληνικούς χαρακτήρες και χρήση μονοτονικού συστήματος).

- Εφόσον εγκριθούν, σύμφωνα με τα παραπάνω κριτήρια, θα δημοσιευτούν στην ηλεκτρονική συλλογή με τίτλο «Απαγορευμένος Έρωτας» μέσα στο Urnovl και οι συγγραφείς θα ειδοποιηθούν ηλεκτρονικά. Καθημερινά θα δημοσιεύονται κατά μέσο όρο 10 ιστορίες, οπότε σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την υπομονή σας.

- Μόλις ολοκληρωθεί η φάση των υποβολών και δημοσίευσης, οι υποψήφιες ιστορίες θα διαβαστούν και θα αξιολογηθούν από την εκδοτική ομάδα της Venus, Anubis και Brain Ware, η οποία θα αναδείξει τους 20 Νικητές που θα ανακοινωθούν στις 20 Απριλίου τόσο μέσα από την ιστοσελίδα του 121 Words όσο και στη σελίδα μας στο Facebook.

Για αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο λειτουργίας και δημοσίευσης του 121 Words μπορείτε να δείτε το τμήμα των FAQ's μας. Για οποιαδήποτε απορία μπορείτε να μας στείλετε μήνυμα εδώ.